Mitä on

Maalämpö

Maalämmön idea on lämmön talteen ottamisessa. Maalämpöä on ollut olemassa niin kauan, kun aurinko on paistanut ja varastoinut lämpöä luonnon omiin lämmönvaraajiin, eli maaperään, kallioon ja vesistöihin. Nykyaikainen maalämpöpumppu on erittäin suosittu lämmitystapa edullisen käytön sekä sen huolettomuuden vuoksi. Lisäksi kompaktin kokoinen laitteisto ei tarvitse kovinkaan paljoa tilaa. Näin säästetään arvokkaita rakennusneliöitä johonkin muuhun käyttöön. Maalämpöpumpun toimintaperiaate on sama kuin jääkaapeissa, mutta kylmän asemasta laite pumppaakin lämpöä.

Lämpö kerätään maasta putkiston avulla, joka voidaan sijoittaa maahan joko kaivamalla horisontaalisesti maaperään, tai poraamalla kaivo kallioon. Putkisto voidaan vetää myös tontin lähistöllä sijaitsevaan vesistöön. Maalämpö meiltä helposti Maalämmön hankinta meiltä onnistuu vaivattomasti. Ratkaisumme myydään avaimet käteen -periaatteella ja vastaamme toteutuksesta myös aina kokonaisuutena. Meillä on omat ammattitaitoiset sähkö- ja LVI-asentajat sekä huoltopäivystys, joten huolehdimme kodistasi myös urakan valmistuttua.

Ekotakuu

Saat meiltä 5 vuoden ekotakuun. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme ainutlaatuisen 5 vuoden takuun, joka täydentää valmistajan myöntämää laitetakuuta sekä kotivakuutusta. Takuu sisältyy kaikkiin pientalojen lämmitysjärjestelmätoimituksiin, jotka toteutetaan avaimet käteen -periaatteen mukaisesti.

Maalämpö

Case

26.6.2016

CASE: Espoon Westendissä säästetään huimasti maalämmöllä

As.Oy Westendin Mäenrinne on 29 asuntoa käsittävä, kuudesta eri talosta koostuva taloyhtiö Espoon Westendissä Taloyhtiössä alettiin harkitsemaan vaihtoehtoisia lämmitysmuotoja rakennusvuodesta 1981 saakka palvelleen öljyn sijaan. Lämmitysöljyn hinnanvaihteluihin ja hinnannousuun haluttiin muutosta. Lämmitystapavertailun jälkeen maalämpö ja kaukolämpö olivat vahvimpina ehdokkaina uudeksi lämmitystavaksi. Tarkasteltaessa investoinnin kannattavuutta pitkällä aikajänteellä tuli selväksi, että maalämpö on käyttökustannuksiltaan ylivoimaisesti edullisin vaikka […]

Maalämpö 0 Comment